1:1 en small group training voor, tijdens of (lang) na de zwangerschap

REWOMAN

Jij bent het startpunt. Iedere vrouw is uniek en behoeftes verschillen. Training voor vrouwen, afgestemd op de levensfase waarin jij je bevindt. Voor, tijdens of (lang) na een bevalling. Wij houden rekening met de fases van jouw cyclus. Wij creëren een fundament dat goed bij jou past. Krachttraining op maat om jouw doelen te bereiken. Jouw kunnen, jouw kracht, jouw zijn. Selfcare is healthcare, Rewoman

Asset 13@5x

Personal
training

Wil jij jouw lichaam beter begrijpen? Jezelf fitter, sterker en energieker voelen? Samen kijken wij wat daarvoor nodig is! Zo komen jouw doelen binnen handbereik.

Asset 11@5x

Pre/postnataal
fitness

Wil je net even wat extra aandacht tijden of na de zwangerschap omdat je actief aan de slag wilt met een klacht of een doel dan zijn de pre/postpartum 1:1 trainingen wat voor jou bij Rewoman.

Asset 11@5x

Small group
training

Wil je graag je lichaam bewegen, maar weet je niet waar je veilig moet beginnen? Bij Rewoman kan je terecht voor small group lessen voor tijdens en na de zwangerschap. 

Dit is wat anderen zeggen:

Carlijn
Lees verder
"Ik ben komen sporten bij Rewoman omdat ik al sinds mijn zwangerschap van mijn tweede kind last heb van mijn bekken en rug. Ik moest het een en ander sterker maken om zo pijn vrij te kunnen leven. Met als resultaat dat ik nu sterker ben en ik bijna geen last meer van mijn blessures. Het is altijd een feestje om te komen sporten. Saskia voelt mij goed aan. Ze weet binnen 10 seconden hoe ik me voel en past daar mijn training op aan. Ik vind dat knap en heel erg fijn. Zo heb ik altijd een fijne training. Ik raad trainen bij Rewoman zeker aan. Saskia heeft niet alleen mensen kennis maar ook heel veel inhoudelijke kennis."
Pam
Lees verder
Na mijn zwangerschap vond ik het lastig om weer te gaan sporten. Ik had last van mijn lijf en daar wilde ik van af maar ik maakte de drempel veel te hoog voor mezelf.

Wat het mij heeft opgeleverd? - een hoop!! Ik heb meer energie, voel me sterker en heb veel minder last van mijn lijf. Ik vind de trainingen heel goed! De trainingen en begeleiding zijn heel duidelijk en ook heel gezellig. En, altijd spierpijn, love it!!

Saskia weet waar ze over praat en wat ze doet. Sporten bij ‘Rewoman’ wordt gewoon een stuk leuker! Je krijgt de juiste begeleiding die bij jou past.
Annelijn
Lees verder
Ik kwam bij Saskia terecht toen ik ongeveer 20weken zwanger was, ik sportte al veel maar merkte dat veel trainers niet goed weten hoe je een zwangere begeleidt. Saskia let heel goed op je lichaam, houding, ademhaling, maar laat je ook zweten en steeds zwaarder trainen. Ik kreeg hierdoor nog meer vertrouwen in mijn lichaam wat ook mede zorgde voor een hele fijne bevalling, en resulteerde in een heel spoedig herstel. Enorme aanrader als je veilig fit en sterk wilt blijven tijdens en na je zwangerschap.

Over mij

Saskia

Geboren in Zeeland, twee jaar in Australië gewoond en nu heel gelukkig in Haarlem. Sport is de rode draad in mijn leven. Op jonge leeftijd alle sporten geprobeerd om uiteindelijk op hoog niveau te dansen. Vanuit die gevonden passie ben ik inmiddels gespecialiseerd en gediplomeerd voor het geven van training en coaching. Ik houd rekening met jouw menstruatiecyclus en kan je ook perfect begeleiden tijdens én na de zwangerschap. 

Het is mijn missie om vrouwen in hun kracht te zetten. Daarom ben ik Rewoman gestart. Rewoman is meer dan een ‘uurtje sporten’. Middels mijn trainingen en aandacht voor zelfzorg kom jij in jouw kracht, verleggen wij jouw kunnen en bereik jij jouw doelen.

Rewoman, selfcare is healthcare

“Fall in love with taking care of yourself.”