Pre- en postnataal personal training

REWOMAN

Bij Rewoman begeleiden wij vrouwen op hun fitnessreis, met een speciale expertise op pre- en postpartum fitness. Wij begrijpen dat zwangerschap en moederschap een unieke fase in het leven van een vrouw zijn, waarin gezondheid, kracht en selfcare erg belangrijk zijn.

Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van pre- en postpartum fitness. Wij zijn gepassioneerd over het bieden van veilige en effectieve trainingsprogramma’s die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van vrouwen tijdens en na de zwangerschap. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je zelf ook kennis krijgt over de lichamelijke veranderingen zodat je deze kennis kan toepassen tijdens de trainingen en in het dagelijkse leven. 

Bij Rewoman begrijpen we de veranderingen in het lichaam, de fysieke uitdagingen en de emotionele ups en downs die samen gaan met deze fase van het leven. 

Wij werken intensief samen met bekkenfysiotherapeuten in Haarlem. Zo weten wij zeker dat er de beste zorg is voor jou en wij als professionals kunnen afstemmen om jou het allerbeste te bieden

 

Voeg je header hier toe

Dit kan je verwachten:

Uitgebreide (gratis) intake

Tijdens de intake bespreken we jouw doelen, je huidige situatie, trainingsverleden en eventuele blessures of andere lichamelijke klachten. De intake vind plaats in de gym

1-op-1 training

in een mooie boutique gym midden in het centrum van Haarlem

Training op maat

Een individueel trainingsprogramma dat iedere 5 weken wordt geupdate aan de hand van jouw persoonlijke doelen

Leren

over de lichamelijke veranderingen tijdens en na de zwangerschap

Aandacht

Je leert hoe je jouw bekkenbodemspieren aan en ontspant

Progressie

Wekelijks zal je progressie maken en sterker worden

Veiligheid

Begrijpen welke oefeningen veilig zijn, en welke wat meer tijd en voorbereiding nodig hebben

Mobiliteit

Leren welke mobiliteits- en andere oefeningen je in het dagelijkse leven kan toepassen

Individuele
behoeften

Leren hoe je oefeningen kunt aanpassen aan je individuele behoeften

Extra online coaching

via TrueCoach (+30 euro per maand)

Support

Dagelijks bereikbaar via whatsapp voor vragen en tips

Veilig trainen

met een EREPS gecertificeerde personal trainer + pre & postnataal fitness expertise. Wij zijn er trots op dat er de nodige kennis en expertise is bij Rewoman op het gebied van fitness, voeding, mindset en pre- en postpartum fitness.

Voordelen van krachttraining tijdens en na je zwangerschap:

Je houdt je kracht en conditie op peil

Je kan bepaalde bewegingspatronen oefenen, spieren versterken die tijdens je zwangerschap belangrijk zijn voor het behouden van een goed postuur en je leert een beetje ‘afzien’ wat je mentaal en fysiek weer helpt tijdens je bevalling.

Je leert je lichaam beter kennen en kunt beter aanvoelen wanneer je lichaam iets juist wel of niet nodig heeft – dit helpt je ook weer tijdens je bevalling en in je postpartum herstel.

Gezonde gewichtstoename en groei van de placenta

Betere slaapkwaliteit

Van sporten wordt je blij en zo voorkom/ verminder je de kans op een depressie of neerslachtigheid

Dit is wat anderen zeggen:

Mylou
Lees verder
"Ik wilde me na mijn zwangerschap en bevalling weer energiek voelen en daarmee weer wat meer ‘mezelf worden’. Sporten helpt mij daar enorm bij want dat is wat ik altijd heb gedaan. Tegelijk vond ik het ook spannend om weer te gaan sporten, ik moest het vertrouwen in mijn lichaam terugvinden. Trainen met Saskia heeft me weer vertrouwen gegeven. Ik merk dat mijn lichaam sterker wordt en dat doet ook m’n mentale gesteldheid goed. Ik voel me fitter en energieker. Bovendien is het heerlijk om je week zo te beginnen! Ik ga altijd met een enthousiast gevoel en een berg aan energie de deur uit. Trainen bij ‘Rewoman’ Het is meer dan alleen sporten, Saskia heeft ook aandacht voor wat er nu precies in mijn lichaam met mijn spieren gebeurt waardoor ik beter snap wat en waarom we het trainen. Ook is het super fijn om aandacht te hebben voor voeding en daar tips bij te vragen. Trainen bij ‘Rewoman’ is echt een cadeau aan jezelf en dat moet je jezelf gewoon gunnen!''
Maud
Lees verder
"Na mijn bevalling wilde ik heel graag persoonlijke begeleiding zodat ik op een veilige manier weer kon beginnen met sporten. Van nature ben ik een sportief type en heb me hier voor mijn bevalling ook veel mee bezig gehouden. Toch was ik me ervan bewust dat ik het sporten nu op een andere manier moest aanpakken en hoe ik daar mee moest beginnen was een raadsel voor me. Ook vond ik het spannend om weer te beginnen, omdat ik niet wist wat ik wel en niet kon. Door het trainen bij Saskia heb ik vrij snel weer vertrouwen gekregen in mijn lichaam en kwam ik erachter dat ik eigenlijk best veel kon, ookal dacht ik in eerste instantie van niet. Saskia haar kennis, fijne energie, aanmoediging en veilige omgeving hebben ervoor gezorgd dat ik altijd net even een stapje meer deed en zo elke week weer een beetje sterker werd en steeds weer een beetje meer vertrouwen kreeg in waar mijn lichaam toe in staat is. Ik zou Saskia zeker aan iemand aanraden, of je nou zwanger bent of net bent bevallen. Je lichaam heeft zoveel te voorduren gehad de afgelopen 9 maanden en dan is het zo ontzettend fijn om dat vertrouwen op te bouwen met iemand die daar veel kennis van heeft én ook nog eens een heel lief en gezellig persoon is waardoor de tijd voorbij vliegt. De trainingen zijn fijn opgebouwd waar je ook na het traject zelf mee kan doorgaan. Ik ben Saskia ontzettend dankbaar voor haar begeleiding!"
Felicia
Lees verder
"Ik sport heel graag en zou het zonde vinden om mijn lichaam schade aan te brengen door “gewoon” door te gaan. En stoppen met sporten was ook geen optie. Je lichaam verandert enorm tijdens de zwangerschap, daar moet je rekening mee houden wat ik best lastig vond. Wat kan wel? En wat kan niet? De trainingen bij Rewoman geven mij energie en kennis. Dat uurtje gericht trainen gaf mij echt de energie die ik normaal van sporten ook krijg en weer even aandacht en focus op houding en beweging. Iedere week was een cadeautje! Ik heb de trainingen heel erg positief ervaren. De persoonlijke aandacht, kennis en Saskia als persoon zijn een top combi! Zou je Rewoman bij iemand anders aanraden en wat zou jij dan willen zeggen? Absoluut! Je lichaam verdient net dat beetje extra aandacht en focus tijdens een zwangerschap. Het minste wat je het kunt gunnen is de gespecialiseerde begeleiding van Saskia."

Wil jij veilig en verantwoord bewegen tijdens je zwangerschap?

“Fall in love with taking care of yourself.”