Personal Training

REWOMAN

Wil je jouw lijf beter snappen, fitter, sterker en energieker worden?

Bij Rewoman ligt alle kennis op tafel om vrouwen zou goed mogelijk te begeleiden binnen de fitness. Personal training voor, tijdens of na (lang) na de zwangerschap. 

Er is bij Rewoman een balans om een duurzame en gezonde relatie met jouw fysieke zijn neer te zetten – onder andere door rekening te kijken naar je menstruatiecyclus binnen de trainingssessies.

Dit kan je verwachten:

Uitgebreide (gratis) intake

1-op-1 training

in een rustige boutique gym in het centrum van Haarlem

Training op maat

Een schema dat is aangepast op jouw wensen en doelen

Motivatie

Rewoman is ‘Jouw’ stok achter de deur

Veilig trainen

met een geaccrediteerde trainer

Progressie

Wekelijks zal je progressie maken en sterker worden

Extra online coaching

via TrueCoach (+30 euro per maand)

Support

Dagelijks bereikbaar via whatsapp voor vragen en tips

Duo personal training

Wil jij samen met een vriend(in) aan de slag? Dat kan! Houdt rekening met een meerprijs van €15 per training.

Dit is wat anderen zeggen:

Karen
Lees verder
"Ik zocht een manier om sterker en fitter te worden waarbij er voldoende begeleiding/kennis en aandacht was voor mijn bekkenklachten die ik na mijn zwangerschap had overgehouden. Door het wekelijks trainen bij Saskia ben ik sterker en fitter geworden zonder dat trainen als een opgave voelt. Trainen bij Saskia is leuk! Saskia past de trainingen goed aan aan hoe ik me voel/ waar ik behoefte aan heb en elke training is weer anders. Ik zou Saskia zeker aanraden! Saskia is een fijne trainster met veel kennis. Elke training is weer anders, dat werkt voor mij en het verveelt zo nooit."
Julie
Lees verder
"Ik was op zoek naar een routine en stok achter de deur. Iemand die echt op maat traint en op cyclus focused en toen kwam ik bij Saskia terecht. De begeleiding en trainingen hebben mij vertrouwen in m’n lijf gegeven en rugklachten zijn echt afgenomen! Daarnaast heb ik geleerd dat je niet altijd jezelf hoeft te pushen en elke fase in de maand weer anders is en dus om een ander soort training vraagt. Saskia is geïnteresseerd. Luistert naar je behoeften en sluit daarop de training en coaching aan. Saskia is niet te streng maar ook niet te los. Precies goed. Soms om mij even uit mijn comfortzone te helpen. Ik raad trainen bij Rewoman aan, trainen met iemand die echt naar je luistert. Tips en tricks geeft die bij jou aansluiten en niet de algemene dingen. Zowel qua trainen als qua lifestyle/ voeding. Er is een holistische aanpak en dan met name ook met focus op je cyclus. Er is een fijne vibe en energie. Voel me eindelijk eens een keer gehoord en gezien en niet afgebeuld als ik bv ongesteld ben ;-)."
Carlijn
Lees verder
"Ik ben komen sporten bij Rewoman omdat ik al sinds mijn zwangerschap van mijn tweede kind last heb van mijn bekken en rug. Ik moest het een en ander sterker maken om zo pijn vrij te kunnen leven. Met als resultaat dat ik nu sterker ben en ik bijna geen last meer van mijn blessures. Het is altijd een feestje om te komen sporten. Saskia voelt mij goed aan. Ze weet binnen 10 seconden hoe ik me voel en past daar mijn training op aan. Ik vind dat knap en heel erg fijn. Zo heb ik altijd een fijne training. Ik raad trainen bij Rewoman zeker aan. Saskia heeft niet alleen mensen kennis maar ook heel veel inhoudelijke kennis."

Ben je klaar om jouw doelen te bereiken?

“Fall in love with taking care of yourself.”