Personal Training

REWOMAN

Fitter, sterker en energieker worden?

Rewoman zorgt voor op maat gemaakte trainingen die zijn gemaakt om jouw unieke doelen te ondersteunen. Verwacht niet alleen een fysieke verandering, maar ook verandering in je mindset en een hernieuwd gevoel van zelfvertrouwen.

Ik zal je begeleiden door effectieve workouts die zijn afgestemd op jouw behoeften en niveau. 

Verwacht persoonlijke aandacht, voortdurende ondersteuning en een veilige omgeving waarin je kunt groeien. Samen zullen we obstakels overwinnen en successen vieren, terwijl je stap voor stap een gezonder, sterker en zelfverzekerder leven opbouwt.

 

Dit kan je verwachten

Voeg je header hier toe

Uitgebreide (gratis) intake

Tijdens de intake bespreken we jouw doelen, je huidige situatie, trainingsverleden en eventuele blessures of andere lichamelijke klachten. De intake vind plaats in de gym .
1-op-1 training

in een mooie boutique gym midden in het centrum van Haarlem

Training op maat

Een individueel trainingsprogramma dat iedere 5 weken wordt geupdate aan de hand van jouw persoonlijke doelen

Motivatie

Rewoman is ‘Jouw’ stok achter de deur en grootste cheerleader op weg naar een gezondere levensstijl

Veilig trainen

met een EREPS gecertificeerde personal trainer - Wij zijn er ben er trots op dat er de nodige kennis en expertise is bij Rewoman op het gebied van fitness, voeding, mindset en pre- en postpartum fitness.

Progressie

We gaan trainen met progressief overladen. Dit is een principe binnen krachttraining waarbij je geleidelijk de weerstand, intensiteit of belasting van je oefeningen verhoogt na verloop van tijd. We dagen je spieren steeds uit om zich aan te passen en sterker te worden

(optioneel) Extra online coaching

via TrueCoach (+30 euro per maand) naast de personal trainingen is dit zeer aan te raden zodat je nog meer resultaten zal gaan boeken

Support

Dagelijks bereikbaar via whatsapp voor vragen en tips

Wat ik van jou verwacht

Als je ervoor kiest om met mij als je personal trainer te werken, streven we samen naar het behalen van jouw gezondheids- en fitnessdoelen. Daarom verwachten wij bij Rewoman ook wat van jou - samen werken we aan succes.

Toewijding

Ons werk gaat verder dan de trainingsuren alleen. Ik verwacht dat je je inzet om gezonde gewoonten te ontwikkelen, Ik verwacht dat je toegewijd bent aan de doelen die we samen hebben vastgesteld. Een positieve en vastberaden instelling zal je helpen om gemotiveerd te blijven, zelfs wanneer de weg wat uitdagend lijkt.

Inzet

Ik verwacht dat je je toewijdt aan je vooruitgang, wetende dat niet elke dag een topdag is. Tijdens onze sessies zetten we maximaal in, maar begrijpen we ook dat dit niet altijd op volle honderd procent zal zijn. Luister naar je lichaam en respecteer je grenzen op die dagen dat het wat minder gaat

Leren en Groeien

Jouw toewijding aan dit proces is essentieel, evenals je vermogen om coachbaar te zijn. Dat betekent openstaan voor leren en groeien, en actief deelnemen aan het vormgeven van je eigen succes

Dit is wat anderen zeggen:

Karen
Lees verder
"Ik zocht een manier om sterker en fitter te worden waarbij er voldoende begeleiding/kennis en aandacht was voor mijn bekkenklachten die ik na mijn zwangerschap had overgehouden. Door het wekelijks trainen bij Saskia ben ik sterker en fitter geworden zonder dat trainen als een opgave voelt. Trainen bij Saskia is leuk! Saskia past de trainingen goed aan aan hoe ik me voel/ waar ik behoefte aan heb en elke training is weer anders. Ik zou Saskia zeker aanraden! Saskia is een fijne trainster met veel kennis. Elke training is weer anders, dat werkt voor mij en het verveelt zo nooit."
Julie
Lees verder
"Ik was op zoek naar een routine en stok achter de deur. Iemand die echt op maat traint en op cyclus focused en toen kwam ik bij Saskia terecht. De begeleiding en trainingen hebben mij vertrouwen in m’n lijf gegeven en rugklachten zijn echt afgenomen! Daarnaast heb ik geleerd dat je niet altijd jezelf hoeft te pushen en elke fase in de maand weer anders is en dus om een ander soort training vraagt. Saskia is geïnteresseerd. Luistert naar je behoeften en sluit daarop de training en coaching aan. Saskia is niet te streng maar ook niet te los. Precies goed. Soms om mij even uit mijn comfortzone te helpen. Ik raad trainen bij Rewoman aan, trainen met iemand die echt naar je luistert. Tips en tricks geeft die bij jou aansluiten en niet de algemene dingen. Zowel qua trainen als qua lifestyle/ voeding. Er is een holistische aanpak en dan met name ook met focus op je cyclus. Er is een fijne vibe en energie. Voel me eindelijk eens een keer gehoord en gezien en niet afgebeuld als ik bv ongesteld ben ;-)."
Carlijn
Lees verder
"Ik ben komen sporten bij Rewoman omdat ik al sinds mijn zwangerschap van mijn tweede kind last heb van mijn bekken en rug. Ik moest het een en ander sterker maken om zo pijn vrij te kunnen leven. Met als resultaat dat ik nu sterker ben en ik bijna geen last meer van mijn blessures. Het is altijd een feestje om te komen sporten. Saskia voelt mij goed aan. Ze weet binnen 10 seconden hoe ik me voel en past daar mijn training op aan. Ik vind dat knap en heel erg fijn. Zo heb ik altijd een fijne training. Ik raad trainen bij Rewoman zeker aan. Saskia heeft niet alleen mensen kennis maar ook heel veel inhoudelijke kennis."

Ben je klaar om jouw doelen te bereiken?

“Fall in love with taking care of yourself.”

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.